7 responses to “Priligy er et undermiddel som vil få deg så hardt at du kan bruke det som en drill”

 1. Dan Lyngstad

  Priligy hjalp meg virkelig med å ta kontroll over sexlivet mitt. Før jeg begynte med medisinen, var jeg hele tiden usikker på problemene mine med for tidlig utløsning, og ofte avvist jenter som viste interesse for meg på grunn av frykt for ikke å kunne prestere. Nå har jeg absolutt ingenting å bekymre meg for på den avdelingen.

 2. Axel Vennerod

  Priligy har vært fantastisk i kjærlighetslivet mitt. Det ser ut til å fungere best når jeg har samleie en time eller to etter å ha tatt det, men det vil fungere utenfor den tidsrammen også.

 3. Bengt Lindvig

  Det er den beste medisinen for å kontrollere utløsning. Jeg kan nå få øyeblikk av glede når jeg vil.

 4. Sivert Olesen

  hva er i dette pakningsvedlegget? hva bruker jeg for prilligy? hvordan ta prilligy? hvor mye å ta prilligy? hvordan ta det? når skal jeg ta den? hvordan ser det ut? hva er bivirkningene? hva er ingrediensene? hva som skjer etter å ha brukt priligy? hva er bivirkningene? hvordan kassering?

 5. Klaus Lutsi

  Priligy-tabletten har både positive og negative effekter i kroppen. Siden jeg begynte å bruke nettbrettet, har det sexy livet vårt virkelig blitt bedre. Priligy-nettbrettet har virkelig fungert perfekt for meg.

 6. Kristoffer Hagelin

  Jeg har slitt med for tidlig utløsning hele livet. Jeg giftet meg nylig, og kona var ikke fornøyd med hvor lenge jeg varte under sex. Jeg prøvde Priligy og nå varer jeg lenger enn hun gjør!

 7. Vetle Agle

  Jeg kunne ikke tilfredsstille min kone på grunn av for tidlig utløsning. Nå med Priligy kan jeg vare så lenge jeg vil og ha et bedre sexliv.

Leave a Reply