5 responses to “Priligy: Ta kontroll over sexlivet ditt og avslutt stigmatiseringen av tidlig ejakulasjon!”

  1. Etter å ikke ha hatt sex på lenge. Jeg var veldig ivrig etter å komme tilbake i svingen av ting, og andre gangen det tok det fungerte det som en sjarm. Dette er et mirakelmiddel

  2. Priligy inneholder et virkestoff som kalles 'dapoxetin'. Dette tilhører en gruppe medisiner som kalles 'selektive serotonin gjenopptakshemmere' (SSRI). Priligy kan også være kjent som en 'urologisk' medisin. Priligy øker tiden det tar å ejakulere og kan forbedre kontrollen over ejakulasjonen.

  3. Priligy er indisert for behandling av prematur ejakulasjon (PE) hos voksne menn i alderen 18 til 64 år. Den anbefalte startdosen for alle pasienter er 30 mg, tatt om nødvendig 1 til 3 timer før seksuell aktivitet. Behandling med Priligy bør ikke settes i gang med 60 mg-dosen. Priligy er ikke beregnet på kontinuerlig daglig bruk. Priligy bør bare tas når seksuell aktivitet er forventet. Priligy må ikke tas oftere enn en gang i døgnet. Hvis den individuelle responsen på 30 mg er utilstrekkelig og pasienten ikke har opplevd moderate eller alvorlige bivirkninger eller prodromale symptomer som tyder på synkope, kan dosen økes til en anbefalt maksimal dose på 60 mg tatt etter behov ca. 1 til 3 timer før seksuell aktivitet. Forekomsten og alvorlighetsgraden av bivirkninger er høyere med 60 mg-dosen. Hvis pasienten opplevde ortostatiske reaksjoner på startdosen, bør ingen doserøkalering til 60 mg utføres. En nøye vurdering av individuell fordelrisiko for Priligy bør utføres av legen etter de første fire ukene av behandlingen (eller minst etter 6 doser av behandling) for å avgjøre om fortsatt behandling med Priligy er passende. Data angående effekt og sikkerhet av Priligy utover 24 uker er begrenset. Det kliniske behovet for å fortsette og fordelingsrisikobalansen i behandlingen med Priligy bør evalueres minst hvert halvår.

  4. Jeg er 33 år gammel mann, partneren min klager meg ofte for ikke å tilfredsstille henne i sex når det gjelder rask utløsning. Jeg syntes Priligy var veldig effektiv ved å øke tiden til utløsning og forbedret min kontroll over utløsning, dette reduserte frustrasjonen vår over rask utløsning. Min partner og jeg likte sexen hver gang vi brukte Priligy før sex

  5. Jeg har alltid vært flau over de for tidlige ejakulasjonsproblemene mine. Etter å ha diskutert det med legen min, bestemte jeg meg for å prøve priligy. Det har forbedret sexlivet mitt veldig, og jeg er takknemlig.

Leave a Reply